tisdag 24 augusti 2010

Körkort!


Körkortspluggandet har varit något riktigt jobbigt för mig. I början gick allt väldigt trögt och jag hade knappt nån drivkraft till att plugga teori. Förra hösten började även flytten till det underbara Gävle och studerandet närma sig med stora steg, och nästan precis innan hade jag både uppkörning och teoriprov. Vilka jag båda misslyckades med.
Här i Gävle hade jag ingen möjlighet att övningsköra och teori hade jag inte tid med, då mesta tiden här på högskolan går åt till att plugga annat och resten handlar om att umgås med alla trevliga människor(HÖGPRIO!). Så det kändes ganska trögt med körkortet i cirka ett år.

Under sommaren har jag dock tagit upp körkortsstuderandet i Mora igen. Nästan hela sommaren har handlat om att jag gått på körlektioner, övningskört och pluggat teori. Dagen innan jag åkte tillbaka till Gävle så hade jag uppkörning(måste vara den mesigaste uppkörningen i Vägverkets historia. Inga rondeller och ingen uppgift att parkera), och klarade den! Bokade efter det teoriprov här i Gävle till 23e Augusti, alltså igår och klarade det med 56 poäng. Det var en så otrolig känsla att sitta där framför skärmen och se ordet "Godkänd!" i stora gröna bokstäver. Nu behöver jag inte bry mig om det längre! Äntligen kan jag fokusera i mer utsträckning på andra saker!

Det är även underbart att vara tillbaka i Gävle! Att träffa alla, att ha sitt egna lilla rum och att snart få börja studera igen. Även N0llningen kommer bli helt fantastisk!

bild tagen från inga-pengar.com