onsdag 21 november 2012

En liten återkomst?

Senast jag skrev ett inlägg på min blogg iår var i Maj. Det var ett inlägg där jag gjorde reklam för mitt elektroniska projekt Pyramidic(som är döende, men det kanske går att ge det hjärt & lungräddning).

Det blev inte så mycket respons.

En annan anledning till att jag mer eller mindre slutat med bloggen är att jag skrivit på Spelnyheterna.se under året, vilket har tagit mycket av min skrivande tid. Av min tid på sidan har jag lärt mig väldigt mycket om journalistiskt skrivande och även utvecklat mitt skrivande en hel del. Det är jag mycket tacksam för, och jag ser verkligen fram emot framtiden för sidan.

På Spelnyheterna får jag dock inte utrymme att skriva om vad som helst eller hur som helst så jag börjar känna att det är dags att komma tillbaka.

I början av året skrev jag en bloggtext där jag skrev och tipsade subjektivt om de album under år 2011 som jag tyckte var bäst. De jag lyssnade mest på, de som betytt mest och de som helt enkelt var bäst enligt mig.

I år tänkte jag att det ska bli samma grej igen. Samma koncept där jag helt enkelt skriver om de bästa albumen, utan någon numrerad eller listad ordning utan bara i sig. Antingen kommer listan nån gång mot slutet av året eller i början av nästa. Det är inte säkert att det här betyder att bloggen kommer tillbaka på riktigt, men den här listan kommer i vilket fall som helst.

Så se fram emot det.

Inga kommentarer: